Shtëpia Botuese “Logos A” dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, të hënën do të promovojnë dy vepra me dokumente për historinë, kulturën dhe traditën e shqiptarëve në Shkup dhe më gjerë. Evenimenti do të mbahet në Qendrën Kulturore Rinore me fillim nga ora 18:00.

Bëhet fjalë për veprat “Tokat e liruara” (katër vëllime) nga Qerim Lita dhe “Shkupi ndërmjet dy luftërave botërore” (dy vëllime) nga Skender Asani. Veprat janë botuar nga Shtëpia botuese Logos-A.