Lumi B është reperi i njohur shqiptar, i cili pëlqen që të ekspozoj familjen e tij të vogël dhe të këndshme.

Së fundi, Lumi ka publikuar një imazh ku ka ekspozuar kreativitetin e bashkëshortes së tij, Mirandës.

Si duket fotografitë e printuara tashmë janë bërë risi, pasi që janë zëvendësuar nga ato elektroniket. Kurse, Miranda ka zgjedhur që imazhet e printuara t’i vendos në elementet e kuzhinës.

“Mami me aparat t ri…” ka shkruar Lumi.

 

Loading...