Ka kaluar kohë që nga skandali politik i përgjimeve. Njëra ndër këto përgjime ishte biseda në mes të shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së, Adem Grabovcit dhe kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtakut.

Në këtë audiopërgjim, Sami Lushtaku me Adem Grabovcin (këtu shihet si Sami Lushtaku e shan Jakup Krasniqin , poashtu e pyet Ademin pse nuk e shkarkojnë Jakupin, pastaj Samiu i thotë do tja kisha .. nanen edhe sikur të ishte ai djali i Adem Jasharit)./Bota sot