Pic shows: the woman being thrown out of the bus.nnTwo young mothers - one of them pregnant - who began brawling on a public bus are now at the centre of a criminal probe.nnThe fight on board the bus in the Russian city of Vladivostok was videoed - and that has become exhibit A in the police probe against them.nnA mother was napping in the bus while her three children annoyed other passengers by running around and generally misbehaving.nnWhen a female passenge - herself a mother - woke up the woman to tell her to mind her children, all hell broke loose.nnA man named Kirill who witnessed what happened said: "All of the sudden the woman woke up and started shouting at the girl who commented on her child.nn"The mother started throwing things at her and tried to hit her."nnWhen a man sitting near the woman who was attacked tried to defend her, he too was hit.nnThe attacker, who is heavily pregnant, was seen being led from the bus at the next stop with her children in tow.nnBut before the bus could pull away she tried to re-board with her children. Other passengers joined in in pushing them all back out on to the pavement.nnAs a result of that she fell down - but after getting up tried to get up in the bus AGAIN.nnA man is seen pushing her away as she rains oaths and curses at him. Eventually the police turned up and took her away.nnNow both she and the woman who commented on the wayward behaviour of her children are being investigated for violence and disturbing the peace.nn(ends)n

Një mama shtatzënë është nxjerrë me dhunë nga një autobus i Rusisë pasi fëmijët e saj po bënin shumë zhurmë dhe po shqetësonin pasagjerët .

Video shokuese është filmuar në qytetin Vladivostok dhe tregon momentin e pabesueshëm se si gruaja pasi kapet me forcë, hidhet në trotuar.

Mamaja e paidentifikuar e veshur me një pallto të zezë, ishte në gjumë kur tre fëmijët e saj bezdisën njerëzit e tjerë në autobus.

Sipas raportimeve, një mama tjetër e zgjoi atë duke i thënë “të mblidhte” fëmijët e saj përpara se ato të ziheshin duke shkaktuar një kaos të vërtetë.

“Mamaja shtatzënë u zgjua papritur dhe filloi t’i bërtiste gruas që komentoi për fëmijët e saj.Ajo i hodhi asaj gjëra dhe u përpoq ta godiste”- tha një dëshmitar i quajtur Kirill në lidhje me incidentin.

Në fund të klipit teksa fëmijët e shohin të terrorizuar, mamaja e tyre shtyhet me dhunë nga disa burra në trotuarin me akull të rajonit Primorsky Krai të Rusisë.

Tanimë video është kthyer në një provë kryesore për hetimet kundër tyre nga policia.

https://www.youtube.com/watch?v=4k_TYA9Am6U

Loading...