Në fshehtësi të plotë punon komisioni i formuar pas Marrëveshjes me Bullgarinë për shqyrtimin e librave të historisë, shkencës, kulturës dhe materialeve të tjera që mund të përmbajnë irredentizëm. Nga Qeveria nuk japin detaje se si zhvillohet shqyrtimi i materialeve, edhe pse komisioni është formuar që në muajin maj. Ai është në kontakt të vazhdueshëm me komisionin që punon paralelisht në Bullgari dhe në fund do të duhet të punojnë raport për përmbajtjen e librave dhe aspektetet eventuale irredentiste.

Loading...