as lajmit që sot kuvendi do të mblidhet në orë 17 dhe jo  të enjten, Partia Demokratike është zënë në befasi.  Burimet në PD bëjnë me dije se po mobilizohen bashkitë më afër Tiranës, pra administrata e bashkive Kamëz, Vorë dhe Kavajë.

Si gjithmonë vizioni i PD nuk është shërbimi ndaj qytetarëve por bllokimi dhe protestat,