Ekspertja për të drejtat e njeriut Profesoresha Mirjana Najçevska në profilin e sajë në Fb ka bëpë një akuzë të rëndë të pa dëgjuar më parë.
Sipas Najçevskës ikjen e Gruevskit e ka organizuar partneri i tij shumvjeçarë BDI-ja. Ajo ka kërkuar rezultate nga organet e hetuesisë dhe përgjegjsi nga Ministri i Punëve të brendshme,nga prokuroria dhe Ministresha për Drejtësi duke thënë se ose tregoni rezultate ose jepni dorheqje.
Najçevska gjithashtu ka kujtuar se ,,të ndihmoshë një shkelës të ligjit gjithashtu është vepër penale”
Najçevka gjithashtu ka kërkuar përgjegjsi politike nga të gjithë politikanët që kanë ndihuar ikjen e Gruevskit. /infomagazin/
Më posht postimi i plotë: