Violetë Kukaj është këngëtarja e famshme kosovare që ka ngritur karrierë të suksesshme muzikore, me këngë, paraqitje dhe duk dhuruar shumë dashuri tek publiku i gjerë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja e mirënjohur për një kohë u largua nga skena. Ajo tha se nuk bëri pauzë, ama mungesa e saj vërehej.

Pas diskutimeve pa fund në lidhje me mungesën e saj në skenë, dolën thashethemet për jetën e saj perosnale.

Meqe as këngëtarja e as bashkëshorti i saj nuk e konfirmuan ndarjen e shumë përfolur, tema mbeti e hapur, shkruan “Kosovarja”.

Por, në projektin e fundit, pikat vihen mbi I. Këngëtarja e ka hequr mbiemrin e bashkëshortit, Retkoceri./Kosovarja/