Me veturen per te cilen njoftova se me eshte vjedhure, eshte kryer vjedhje ne nje pompe benzine te njohur ne dalje te Shkupit para nje jave!!!, thotë Naim Bajrami, kandidat i ASH në zgjedhjet lokale për kryetar Shkupi, transmeton Gazeta Lajm. “Dhe nga policia ska asnje informate se kush fshihet pas ketyre veprave kriminale ?!
ALO MPB ALO Spasovski…. e vjedhin veturen, bejne vjedhje dhe asnje gjurme ?!!!”, ka shkruar Bajrami i revoltuar nga mosefikasiteti policor.