Këngëtari i njohur kosovar Meda ka prezantuar familjarët e tij.

Ai në disa foto ka treguar dy djemtë dhe gruan e tij.

Në këto foto Meda ka treguar se ka një martesë të lumtur me familjarët derisa po qëndron në Kosovë ku pritet të paraqitet në shumicën e programeve të vitit të ri./Express/

Image
Image
Image