Met Elshani me anë të disa postimeve ka reaguar ndaj ‘humoristit’ Burim Ademi.

Para pak kohësh, Burim Ademi përmes një videoje të postuar në rrjetet sociale ka ndikuar që një vajzë 15-vjeçare të tentojë të bëjë vetëvrasje.

Kjo pasi që në video protagoniste ishte vajza, ndërsa Ademi ka publikuar videon pa autorizimin e saj.

Ademi është akuzuar dhe gjobitur për një shumë të caktuar parash, por Met Elshani nga OnRecords ka reaguar për këtë lajm, duke u shprehur i tmerruar.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/roze/met-elshani-reagon-ndaj-burim-ademit-tmerrohet-kur-e-kupton-se-nje-vajze-ka-625909/?fbclid=IwAR0WGU8qW7zvZw50sExY2zLXpKLh-zfRE3PCk47vrTdGjePnthwXjt1iwCc?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Loading...