Për sot pasdite, kryetari i VMRO-DPMNEsë, Hristijan Mickoski ka thirrur seancë të Komitetit Ekzekutiv të Partisë dhe takim me grupin parlamentar të VMRO-DPMNE-së.

Gjatë ditës, ata do të mbajnë rregullisht takime për të diskutuar për situatën aktuale lidhur me ndryshimet kushtetuese.

Nga VMRO-DPMNE njoftojnë se kanë presione të ashpër nga qeveria dhe kryeministri Zaev për sigurimin e shumicën së votave për ndryshimet kushtetuese.