Sot rreth orës 09.20  në rrugën Kërçovë – Gostivar minibusi i kompanisë “Metro” ka goditur Opel Corsën dhe ka nxjerrë nga rruga, mëson TetovaSot. Siç mëson TS, minibusi “Metro” ka pasur udhëtarë. por fatmirisishtë nuk ka pasur të lënduar.

“Kombi “Metro” ka goditur opelin, kishte udhëtare në kombi, dhe gjithë shkuan me një kombi tjetër” thotë për TS, një dëshmitarë.

Policia ka arritur në vendin e ngjarjes po heton shkaqet e aksidentit. /TS/