Ligji për gjuhët siç është ende i porsalindur, konfirmoi edhe vetë kryeministri Zoran Zaev ekskluzivisht në një intervistë për televizionin boshnjak H1.

Në intervistë kryeministri Zaev tha se seanca e parë e Qeverisë pas publikimit të Ligjit për gjuhët në Gazetën Zyrtare ministrat shqiptarë kanë filluar të flasin në gjuhën shqipe dhe pastaj sërishtë kanë vazhduan të flasin në maqedonisht për të mos u komplikuar edhe më shumë./fol/