Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, me rastin e festës së 7 Marsit, ka vizituar veteranin e arsimit shqip, ish-Drejtorin e Shkollës Fillore “7 Marsi” në fshatin Opajë të Komunës së Likovës, njëherit edhe ish-arsimtarin e tij, Rexhep Shaqirin.

Ademi ka shprehur mirënjohje të pafund veprës dhe profesionalizmit të arsimitarit Rexhep Shaiqiri që ka treguar dakada me radhë.