Ambasadori i Kosovës në Maqedoni, Gjergj Dedaj ka ururar miratimin dhe votimin e amendamenteve të nevojshme për Ndryshimet Kushtetuese, në saje të Marrëveshjes së Prespës, në rrjetin social facebook Deda ka potencuar se Maqedonia po mbyll kapitullin e konflikteve dhe përleshjeve, shkruan Gazeta Lajm.

Ja postimi i plotë dhe i pa redaktuar, i ambasadorit, Gjergj Dedaj.

Nje hap serioz drejte konsolidimit te demokracise dhe perspektives euroatlantike!

Pershendesim miratimin e amandamenteve te Kushtetutes se Maqedonise!

Maqedonia po mbyll nje kapitull konfliktesh dhe perplasjesh, te brendeshme dhe fqinjesore, duke miratuar me 81 vota, ndryshimet e amandamenteve kushtetuese, te cilat hapin rruge dhe perspektive, drejt perspektives europiane dhe integrimeve euro-atlantike!