Prej kohësh nuk e kishim parë të na prekte kaq shumë zemrat me një dedikim të ndjerë.

Këngëtarja Miriam Cani ka ndarë me fansat e saj një nga momentet shumë prekëse që lidhet me nënënn e saj të ndarë nga jeta para disa vitesh.

“Në mbrëmje kur yjet ndriçojnë dhomën time, ulem vetëm dhe flas me hënën, duke u munduar të arrij tek ti, me shpresën se ti je në anën tjetër duke më folur mua gjithashtu”, shkruan Miriam.