Në këtë episod të “Ministrisë së Shyhretit”, si gjithmonë kishte rrethana dhe role të reja. Kësaj radhe Mixha Bibë shkon tek një gjakovar (Fikreti) në mënyrë që të kërkojë…

Postuar nga: FIRST CHANNEL 10 Janar, 2019 112 Shpërndarje

Në këtë episod të “Ministrisë së Shyhretit”, si gjithmonë kishte rrethana dhe role të reja.

Kësaj radhe Mixha Bibë shkon tek një gjakovar (Fikreti) në mënyrë që të kërkojë dorën e vajzës për djalin e tij Simonin.

Por gjërat nuk shkojnë sipas planit të tij. Biba përfundon si viktimë e “miqëve” të rinj.

Për më shumë ndiqni emisionin: