Lluka Modric do të vazhdojë karrierën me Realin deri në qershor të vitit 2021 dhe do të mbetet mbret i klubit mbretëror! Reali e ka siguruar Modricin deri në moshën 36 vjece. Gazeta Marca, që solli këtë lajm, nuk e ka publikuar vlerën e kontratës.