Jose Mourinho është i gatshëm që të rikthehet te Real Madrid.

Pas shkarkimit nga Manchester United, Jose Mourinho është i gatshëm që të rikthehet te Real Madrid.

Trajneri portugez ka filluar bisedimet me skuadrës spanjolle, por sipas ‘Mirror’, ai ka dy kushte që duhet plotësuar.

Mourinho kërkon nga Real Madrid të dijë se sa para do t’i ketë në afatet e transferime, pasi dëshiron ta forocoj fazën defanzive dhe atë ofanzive.

Portugezi gjithashtu ka kërkuar të ketë liri në transferimet e lojtarëve dhe të mos përfshihet askush në planet e tij.