Demi Rose ka ekspozuar më shumë seç duhet gjoksin në fotografinë e fundit.

Demi Rose ka postuar një fotografi në Instagram, në të cilën shfaqet tejet provokuese.

Ajo kishte veshur një fustan të zi, të shkurtër, i cili ishte shumë i hapur tek pjesa e gjoksit dhe bënte që të gjithë t’i kishin sytë tek ajo.