Për momentin në Gjykatën Penale po lexohet Aktvendimi për rastin “Titanik 2”. Në lexim nuk është parë të jetë prezent i akuzuari Menduh Thaçi.

Në gjykatë janë të pranishëm të akuzuarit e tjerë, gjegjësisht ish-drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov, si dhe ish- anëtarët e KSHZ-së, Bedredin Ibraimi, Aneta Stefanovska, Vlatko Sajkovski dhe Sasho Srcev.

Seanca është në vijim, dhe së shpejti do të bëhet e ditur se a do të dënohen të akuzuarit.

SUGGESTED NEWS

Mgid