Bëhet fjalë pikërisht për këngëtaren seksi Alberie Hadërgjonaj dhe vajzën vajzën e saj Anxhelinën.

Sigurisht Alberia nihet për ndërhyrjet e saj plastike , por si duket këtë ja ka injektuar edhe vajzës së saj Anxhelinës, ku edhe ajo shfaqet me ndryshime te shumta, dhe aspak origjinalitet në fytyrën e saj.
2_1447940689-605251_1447940684-7703669