Të shtunën, në Shkup u mbajtë kampionati zgjedhor U23, në të cilën mundësit shqiptarë edhe njëherë dëshmuan se janë më të mirët. Nga KM Liria dolën gjashtë kampion, KM Tefejuz me dy kampion dhe nga KM Uskana një kampion.

Emrat e fituesve:
KM Liria: Halid Osmani 57 kg, Elmedin Sejfullahi 61 kg, Fati Vejseli 65 kg, Rijad Rexhepi 70 kg, Shaip Brava 74 kg, Omer Sejfullahi 79 kg.
KM Tefejuz:Bunjamin Nuishi 85 kg dhe Shukri Asani 120 kg.

KM Uskana: Florim Zendeli 96 kg.

Loading...