Xhevdet Hajredini

Në Maqedoni po të jesh nën hetime të Prokurorisë Speciale, e meritosh, jo vetëm ta koordinosh procesin e skriningut, por duhet, njëkohësishtë, ta koordinosh edhe shënimin e përvjetorit të Marrveshjes së Ohrit, mandej edhe përvjetorin e alfabetit, koordinimin e ndërtimit të autostradës Shkup-Bllacë, bashkë me liderin e partisë, i cili, poashtu, përveç se deputet, nuk mban asnjë post shtetror dhe poashtu, gjendet nën hetime të kësajë Prokurorie, t’i presish dy presidentët e shteteve fëqinje.
Nga gjithë kjo del se mirë duhet të mendohet çdo prokuror para se ,eventualishtë, ta merr guximin, të ngrejë aktakuzë kundër personaliteteve kaq të rëndësishëm për shtetin.