Neser 29 dhjetor dite e Shtune — marketi Princ – Të dashur shqiptarë, ju njoftojmë që nëser në orën 10:00 bëjmë shpërndarje të rrobave për femra, meshkuj, fëmijë, të posalindur, këpucë, karroca për invalidë, mish, pako për vitin e ri!
Nga donatorë të ndyshëm shqiptarë!
Të gjithë ju që keni nevojë mund të vini në Fushë Topanë në Shkup te Princ Market, kati i parë(aty ku ka qenë restoranti)!
Mos hezitoni, ejani! Ju nuk jeni të varfër, por të vjedhur nga shteti, ndaj mos keni turp!
Ju presim!

Lajmeroni dhe te tjeret..