Deri sa te tjeret dilnin dhe shitshin mend me amandamente vetem per poena politik,ky njeri e futi marveshjen e Ohrid komplet ne preambullen e Kushtetutes ,ndersa te tjeret vetem mbeten me ata video shitje mendsh neper TV KANALE.
Njejte edhe para lufte veproi ne heshtje dhe doli ne skene ne 1999 dhe 2001.
Eshte kenaqesi kur i ndegjojsh mediumet Maqedone kur gjithe kete ja hudhin si “faj” Abaz Gjukes./Erkan Arifi