Alketa Vejsiu është një ndër moderatoret më të famshme shqiptare e poashtu më të dashurat.

Ajo është shpesh në kontakt me fansat përmes profilit të saj në ‘Instagram’ ku ndan fotografi të ndryshme mirëpo ajo çfarë ka rënë në sy është që Alketa kurrë nuk ndan fotografi me fëmijët e saj.

Alketa është nënë e dy fëmijëve, Nikolës dhe Lionelit e kur ishte pyetur nga fansat pse nuk ka postuar kurrë fotografi me ta, Alketa u përgjigj kështu:

‘Shumë e vogël për ta ekspozuar.Kur të rritet do të ditë ta menaxhojë jetën vetë.Deri atëherë besoj që do t’i ketë përvetësuar mirë leksionet që i japim ne familja,mbase do bëjë edhe më mirë se ajo që ne i kemi mësuar’.

Moderatorja njihet për thjeshtësinë e saj dhe është shumë transparente me publikun.