Bukuroshja Olivia Culpo është ndarë nga i dashuri i saj, futbollisti Tim Tebow , pasi ai nuk dëshironte të bënte seks përpara se të martohej.

Olivia ka thënë se futbollisti ishte besimtar krishter i devotshëm dhe i kishte thënë Miss Universit se nuk do të kryenin marrëdhënie seksuale deri në martesë.