Pas përfundimit të protestës së dhunshme të opozitës, mbrëmë janë mbledhur liderët dhe njerëzit kryesorë të opozitës.

Telegrafi mëson se në mbledhjen e vonshme dje opozita ka vendosur që të mos tërhiqet prej veprimeve të tyre të dhunshme dhe t’i vazhdojnë protestat deri në realizimin e qëllimeve të tyre.

Mësohet se opozita sot është duke mobilizuar njerëz edhe nëpër komunat e tyre dhe protestën do ta nisin pas orës 13:00.

Telegrafi merr vesh se qëllimi i organizatorëve të protestës së opozitës është që protestat t’i vazhdojnë deri në orët e vona, që situata të duket sa më dramatike.