Një bashkëpunim i ri mes Orhan Ibrahimit dhe Artan Kastratit ka frymëzuar këngën “Mjaft”, e cila është publikuar një ditë më parë në Youtube.

Kënga “Mjaft” ka një mesazh të shkurtë por shumë të fortë, duke kërkuar paqen në botë.”Mjaft” gjithckaje që kërcënon lumturinë e fëmijëve dhe njerëzve në përgjithësi.

Ndiqni videoklipin e këngës “Mjaft” të Orhan Ibrahimit dhe Artan Kastratit. /albeu.com