Një pacient në Kaliforni ka vdekur pasi kirurgët në Mercy Medical Center Redding lanë një sfungjerë në barkun e tij, njoftoi një raport i Departamentit të Shëndetit Publik të Kalifornisë.

Pacienti- emri dhe gjinia e të cilit janë të paidentifikuar në raport- iu nënshtrua një operacioni për të hapur një enë gjaku të bllokuar në barkun e tij.

Është një procedur mjaft e rrezikshme, megjithëse serioze, por për këtë pacient, një sfungjerë i harruar brenda barkut të tij, ka rezultuar fatal.

Sfungjeri I harruar shkaktoi një infeksion në barkun e pacientit dhe ai pësoi ata në zemër 10 ditë pas operacionit.

Loading...