Gyjkatësi Stavrev sot ka miratuar propozimin e PSP dhe ka u ka caktuar masë paraburgimi ish drejtorit të DSK, Sasho Mijallkov, i cili është dënuar me 3 vjet burg dhe ish anëtarit të KSHZ, Bedredin Ibraimi, i dënuar me 4 vjet e gjashtë muaj burg.
Të dyve sot u janë shqiptuar dënimet për rastin Titanik 2. Përveç tyre janë dënuar edhe tre ish anëtarë të KSHZ dhe kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi.