Mundësi e dytë për Stevo Pendarovskin që të ulet në kolltukun presidencial në Vodno. Pas humbjes nga Gjorgje Ivanov pesë vjet më parë, ai tani po hyn përsëri në garë si një kandidat konsensual i LSDM-së dhe BDI-së, së bashku me një koalicion prej tridhjetë partish. Sot ai nuk ishte në dispozicion për mediat, por përmes Facebook-ut këtë mëngjes i falënderoi mbështetësit.