Abdulla Mehmeti

Kryeçetniku serb, Voisllav Sheshel, për arratisjen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski, nga Maqedonia deri në Hungari, ka thënë se janë kujdesur „bajonetat” çetnike serbe.

MÖBEL THEMA
MÖBEL THEMA

Meqë rruga e arratisjes së Gruevski, përveç territorit të Serbisë, ka kaluar edhe nëpër Shqipëri dhe Mal të Zi, kjo domethënë se, edhe në këto dy shtete vepron papengueshëm lëvizja çetnike serbe dhe „bajonetat” e saj, që e ndihmuan Gruevskin gjatë arratisjes nga Maqedonia?

Organet e pushtetit dhe mediat e kanë për obligim t’i njoftojnë shqiptarët se kush janë pjesë e „bajonetave“ çetnike serbe ndër shqiptarët!