Disa përfaqësues të diasporës kanë lëshuar Samitin e Diasporës në Tiranë derisa po fliste presidenti I Kosovës Hashim Thaci. “Nuk lejojme ndarje te Kosoves” kanë bërtitur ata nga publiku dhe kanë dalë nga salla ku po mbahet Samiti I Disaporës.

 

https://www.facebook.com/gazetalajme/videos/1157052697796361/