Klubi Letrar ” ABC POETIKE ” -Shkup në bashkëpunim me SHK ”Koço Racin”-Shkup dhe në koordinim të aktivitetit me Lnpsha Pegasi Albania e në përkrahje financiare të mjekut nga Norvegjia(Oslo),

Ramadan Kovaçi – (Dani Farkatari), organizon Manifestim poetik në Shtëpinë Muze ”Nëna Terezë” -Shkup duke vazhduar me Orën poetike (pjesa e dytë) në SHK ”Koço Racin”-Shkup.
Manifestimi ndërlidhet me Ditën e Alfabetit e Festat e Nëntorit dhe do të mbahet me datë 18.Nëntor 2017 ( e shtunë ) duke filluar në orën 13 h.
“Krijuesit dhe poetët që kanë dëshirë të marrin pjesë në këtë Takim poetik i lusim të paraqiten në inbox-in (mesager-in) tim në FB që të kemi mundësi të organizohemi në pritjen dhe akomodimin e juaj në hotel ( për poetët që vijnë nga trevat shqiptare jashtë Rebublikës së Maqedonisë ).
Ju mirëpresim”, thotë organizatori Sami Sherifi, shkruan Gazeta Lajm.

Ardhjen deri tani e kanë konfirmuar këta poetë:

1. Mumin Zeqiri ,Kumanovë.
2. Prend Buzhala ,( RK)
3. Ismet Krasniqi Lala ,( RK)
4. Gjongjergjaj Lyra ,( RK )
5. Idriz Berisha Xhixhi ,( RK )
6. Agim Desku ,( RK )
7. Nuri Rexhepi,Shkup.
8. Sadije Aliti, Tetovë.
9. Naxhije Doçi ,( RK )
10 Rabije Bytyqi,( RK)
11.Ismail M Rushiti,Kumanovë.
12. Ymrije Beqiri ( RK )
13. Hekuran Halili ( Sarandë)
për shkaqe shëndetësore nuk ka mundësi të marr pjesë në këtë Manifestim por do të prezentohet me një poezi të postuar në inbox-in tonë .
14. Bajramali Selimi ,Gostivar
15. Tahir Seferi, Shkup.
16. Ajla Ergin Hajdari,Shkup.
17. Rexhep Memedi,Shkup.
18. Kujtim Mateli ( RSH)
19. Merita Mateli (RSH)
20. Anila Qirjazi Mihali( RSH)
21. Rrahim Ganiu,Shkup.
22. Sadri Jakupi ,Shkup.
24. Gajur Pajaziti, Shkup.
25. Sami Velcani (RSH)
26. Dilaver Asani,Gostivar .
27. Kasam Shaqirvela,Tetovë.
28. Rudi Berisha, Prishtinë.
29. Ruzhdi Meta, (RSH)
30.Xhelal Toska , ( RSH )
31. Minire Rukovci,Prishtinë.
32. Nertila Pitarka,Shkup.
33. Xhyhere Vezaj Maqkaj,(RK).
34. Nezafete Jakupi ,(RK).
35. Hysen Grajqevci,(RK)
36. Asllan Qyqalla,(RK)
37. Ali Prebreza ,( RK).
38. Zarije Zenuni Bajrami,(CH),Suisse.
39. Daim Ilazi ,Tetovë.
40. Fadil Curri ( RK).
41. Halil Preniqi (RK).
42. Valbona Z. Pajaziti,Shkup.
43. Nehas Sopaj, Shkup.
44. Zymer Mehani, ( RK ).
45. Rrahman Hyseni, Medvegjë .
46. Kreshnik Sopaj, Kumanovë.
47. Dijana Toska, Shkup.
48. Ilirida Ismaili, ( RK ).
49. Selajdin Shabani,Kumanovë.
50. Bujar Plloshtani,Tetovë.
51. Berat Batiu, ( RK ).
52. Nexhat Çoçaj, ( RK ).
53. Semine Hasani ,Shkup.
54. Nafi Çegrani, Gostivar .
55. Shefki Aliti,Shkup.
56. Nuradin Imeri, ( RK).KL ”Podguri” -Istog.
57. Elsa Ademi,vajzë e vogël,poeteshë nga Shkupi .
58.
59.
60.