Nisma e “World Hijab Day” ( Dita nderkombtare e mbuleses) filloi ne oren 11:00 duke filluar nga sheshi i “Ibrahim Rugoves” deri ne perfundimin e sheshit ,ketu ne Prishtine. Aktiviteti permban shperndarjen e trendafileve se bashku me kartolina me mesazhe sensibilizuese.

Më poshtë e keni postimin e plotë dhe fotografitë e evenimentit: