Prokurori i Përgjithshëm i Stambollit, Irfan Fidan, ka lëshuar një deklaratë mbi mënyrën e vdekjes dhe asgjësimin e trupit të gazetarit të vrarë saudit, Jamal Khashoggi.

Sipas TrtWorld, përcjell Telegrafi, deklarata e lëshuar të mërkurën ka thënë se Khashoggi u mbyt, duke “iu zënë fryma” dhe trupi i tij u copëtua.