Prokuroria Themelore Publike nëpërmjet një kumtese njofton se në vend ngjarje janë duke u zhvilluar hetimet rreth shkaqeve të aksidentit në autostradën Shkup-Tetovë.

Prokuroria do të urdhërojë autopsinë e personave që kanë ndërruar jetë dhe gjendjen teknike të autobusit.

Hetimet në vend ngjarje do të vazhdojnë edhe gjatë ditës së nesërme. Prokuroria konfirmon se është dhënë urdhër për analiza të gjakut dhe urinës të shoferit.

Loading...