Një udhëzim me 6 pika i Partisë Demokratike për protestën e 16 marsit iu është dërguar drejtuesve të kësaj partie në rrethe.

Më këtë udhëzim, Basha mandaton kryetarët e degëve në rrethe me përgjegjësinë e organizimit të njerëzve në protestën e 16 marsit që do të zhvillohet në Tiranë.

Në një prej këtyre pikave kërkohet parashikimi i pjesëmarrjes në nivel grupseksioni dhe në nivel Dege, si dhe të merren masa për evidentimin e pjesëmarrjes me qëllim vlerësimin e kontributeve, duke u kërkuar që të raportojnë më 10 dhe 14 mars.

Image