Muaj më parë solli vajzën në jetë dhe për herë të parë fitoi epitetin Nënë.

Është fjala për bashkëshorten e Labinot Gashit, Qëndresa Bajramin, emri i së cilës u shtyp që nga shtatzënia çdo ditë, dhe tanimë që lindi ia vuri pikën kësaj pune, shkruan Kosovarja.

Kjo pasi që ajo asnjëherë nuk ka publikuar qoftë vetëm një herë fytyrën e vajzës, pra gjithmonë duke e fshehur atë.

Edhe këtë herë nuk ndodhi më ndryshe, e cila kishte dalur në parkun e Gërmisë, duke shijuar këtë ditë pranverore me të bijën por si gjithmonë duke fshehur ekspozimin e saj. /Kosovarja/