Vendimi i Qeverisë së Shqipërisë për të mbyllur të gjitha pikat e basteve duhet të merret si shembull edhe nga Qeveria e Maqedonisë. Qytetarët e anketuar nga portali Lajm.tv shprehen shumë të revoltuar nga numri i madh i bastoreve dhe kërkojnë që të njejtat të mbyllen sa më parë. Ata i bëjnë thirrje kreut të qeverisë Zoran Zaev dhe partnerit shqiptar të koalicionit Ali Ahmetit, që të veprojnë sipas shembullit të kryeminstrit shqiptar Edi Rama, i cili vendosi që nga 1 janari t’i mbyll të gjitha bastoret në Shqipëri. /Gazeta Lajm