Këngëtarja e mirënjohur, Remzie Osmani së fundmi ka qenë pjesë e emisionit “Mirage”.

Në emisionin “Mirage”, që është prodhim i lajmi.net, ajo ka folur për jetën e saj private dhe karrierën profesionale

Ajo po ashtu në muajin prill marton djalin e vetëm, Hamzën, ku zbulon detaje nga dasma e tij që do të zgjasë tri ditë.

Ndër të tjera, ajo flet për këngëtarët që do i këndojnë në dasmë dhe shumë të pathëna që mund t’i mësoni më poshtë. /Lajmi.net