Remzie Osmani sot pati një takim me njeriun më bamirës shqiptar.

Ajo postoi një fotografi në Instagram ku në tavolinë shihet përfaqësuesi i Jetimave të Ballkanit – Halil Kastrati.

‘Ishte kenaqesi takimi me ju’ ka shkruar këngëtarja.

Ky nuk është takimi i parë i Halilit me artistë. Ai shpesh herë kaloi kohë me Capital T, Gold Ag dhe të tjerë të cilët ndihmuan familjet në nevojë.