“Rita po rishkruan librin e lojës së pop-yjeve”.
 Rita arrin të shkëlqejë edhe për fotografitë e një reviste tjetër botërore.

Në në intervistë të këndshme dhe fotografi të mrekullueshm, Rita Ora arrin të jetë ajo e njëjta, energjike dhe gjithë buzëqeshje.

Revista e njohur ‘SELF’ i ka dhënë rëndësi jo vetëm Ritës, por të dyja motrave Ora dhe gjithë ekipit të artistes, duke shkruar fjalët nga më të mirat, transmeton lajmi.net.

Nga New York në Londër e në Paris, LA e më pas edhe në X Factor, Rita thotë se motra e saj Elena, e cila është edhe menaxherja e saj, është edhe më ‘e çmendur’ sa i përket punës.

cover-star-rita-ora-opener-870