Ish kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani, është rreshtuar pas kandidatit të pavarur presidencial Blerim Rekës, në garën për zgjedhjet presidenciale.
“Me miq të tillë, guximi forcohet dhe më shumë! Falemnderit Rufi Osmani, ndër të parët që më uroi kandidaturën!”, ka shkruar Reka pas takimit të realizuar me Osmanin.