Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik (INSP) në Rumani tha sot se pesë persona të tjerë vdiqën nga gripi, dhe numri i të vdekurve të kësaj sëmundje arrin në 87.

Katër nga pesë personat që vdiqën nga virusi i gripit A ishin në kushte jo të mira mjekësore.

Personat janë dy burra, një i moshës 29 vjeç dhe tjetri 45 vjeç dhe një grua 41-vjeçare, të gjithë të pavaksinuar.

Të martën në mbrëmje, INSP informoi për dy gra të tjera, që cilat vdiqën nga gripi, një në moshë 71-vjeçare dhe tjera 57 vjeçe, edhe ato të pavaksinuara.

Loading...