Kampioni i shtatëfishtë, Michael Shcumacher sot mbush 47 vjec. Me urimet për ditëlindjen e ti, mbështetësit, ishkolegët dhe bashkëpunëtorët lutën për shërimin e tij duke I dërguar mesazhe në shenjë përkrahje për familjen. Dy vite pas fatkeqësisë në qendrën franceze të skive Alpi, Schumacher po rehabilitohet në Gland në afërsi rë liqenit të Gjenevës.

Bashkëshortja e tij Korina Schumacher I ruan në fshehtësi të gjitha informacionet për shëndetin e burrit të tij në këto muaj të rëndë. Familaj e Schumit për mjekësi speciale për cdo muaj harxho nga 500 mijë euro, ndërsa deri tani kanë harxhuar 12 milion euro./lajm

Loading...