Ushtrimi i trurit është po aq i rëndësishëm sa ushtrimi i trupit.

Sipas mendimit tim, duhet të stimulojë rregullisht trurin, ta shërojë atë nga ato ditë të gjata në punë, duke e bërë gati dhe të freskët për të filluar përsëri ditën tjetër, transmeton lajmi.net.

Miqtë e mi dhe unë sapo kemi filluar të dërgojmë njëri-tjetrin këto lloje të puzzles pothuajse çdo ditë.

Është një mënyrë argëtuese për të kënaqur instinktin tuaj konkurues gjatë ushtrimit të mendjes suaj.

Mund ta gjeni shkronjën P në mesin e shkronjave R?

Sfida më poshtë është një shembull tipik i asaj që miqtë dhe unë zakonisht i dërgojmë njëri-tjetrit. Ju duhet të gjeni shkronjën që është e ndryshme nga pjesa tjetër në foto. Fokusoni të gjitha shqisat tuaja.

Ja fotografia. Mund ta gjeni shkronjën P?


Si shkoi? Nëse e gjetët atë, urime! Nëse nuk e keni, mos u shqetësoni, ju mund ta shihni përgjigjen më poshtë.


Ka një fshehje P mes të gjitha R-ve. Nuk është e lehtë për të gjetur nëse nuk fokusohesh.